Ποια είναι τα μοντέλα συνεργασίας του ΣΥΦΑΚ με τα φαρμακεία και ποιες οι υπηρεσίες που προσφέρει σε αυτά;

Ο ΣΥΦΑΚ δραστηριοποιείται στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα και στην Αθήνα.

Είναι η πιο σύγχρονη και καινοτόμα φαρμακαποθήκη και παρέχει υπηρεσίες πολύ υψηλού επιπέδου και στα φαρμακεία αλλά και στους προμηθευτές του.

Αυτό αποδεικνύεται από την υψηλοτάτη πιστότητα των μελών του αλλά και από τις Ειδικές Συνεργασίες που έχει με τις περισσότερες πολυεθνικές και τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες.

Φροντίζει να βελτιώνει και να προσθέτει συνεχώς υπηρεσίες προς τα μέλη του, με σκοπό την ανάπτυξη και μετατροπή του φαρμακείου σε μια σύγχρονη και οργανωμένη επιχείρηση – φαρμακείο που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές απαιτήσεις.

Η συνεργασία του με τα φαρμακεία εξαρτάται αποκλειστικά από τι ζητάει και θέλει το εκάστοτε φαρμακείο:

• ένα φαρμακείο μπορεί να είναι απλό μέλος του συνεταιρισμού,

• μπορεί να είναι πιστό φαρμακείο αλλά να θέλει να τηρήσει την ανεξαρτησία και την αυτονομία του,

• να ανήκει σε ένα δίκτυο μέσα από το οποίο έχει κοινές υπηρεσίες,

• να είναι μη μέλος.

Ο ΣΥΦΑΚ, επιδιώκει να ανταποκρίνεται σε όλες τις περιπτώσεις και ανάγκες του εκάστοτε φαρμακείου με τις αντίστοιχες υπηρεσίες που διαθέτει.

9η Διημερίδα Συνέντευξη Αλιμπέρτης Δημήτρης Γενικός Διευθυντής ΣΥΦΑΚ 2

Πώς ο συνεταιρισμός σας, ο ΣΥΦΑΚ, ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου φαρμακείου;

Ο ΣΥΦΑΚ φροντίζει να παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη φαρμακείων με στρατηγικούς άξονες την καινοτομία, την εκπαίδευση και τον εκσυγχρονισμό.

Με διαφημιστικές καμπάνιες σε όλα τα μέσα επικοινωνίας όπως ραδιόφωνο, τηλεόραση, λεωφορεία, ψηφιακά μέσα και οπουδήποτε μπορεί να διαφημιστούν τα συνεταιρισμένα φαρμακεία.

Aλλά και διανομή door to door με φυλλάδια για το ράφι προσφορών που έχουν μόνο τα πιστά μέλη.

Με αυτόν τον τρόπο έχει δημιουργηθεί ένα brand name, με αποτέλεσμα, τα Συνεταιρισμένα πρωτίστως αλλά και τα υπόλοιπα φαρμακεία να έχουν πολύ μεγαλύτερη επισκεψιμότητα σε σύγκριση με τα φαρμακεία της υπόλοιπης Ελλάδας.

Ο Συνεταιρισμός παρέχει επίσης πληθώρα υπηρεσιών προς τα μέλη και τους προμηθευτές του με:

• ΣΥΦΑΚ TV με 2 τηλεοράσεις μια διαδραστική στη βιτρίνα και μια στον εσωτερικό χώρο σε όλα τα Συνεταιρισμένα φαρμακεία,

• ΣΥΦΑΚ ADVICE, η υπηρεσία που συμβάλλει στη συμπληρωματική πώληση υπενθυμίζοντας στον φαρμακοποιό ή τον βοηθό τα προϊόντα για τα οποία πρέπει να ενημερώσει τον ασθενή-πελάτη ο οποίος τα βλέπει σε ειδικό tablet μπροστά του,

• ΣΥΦΑΚ CARE η υπηρεσία για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα,

• MERCHANDISING Φαρμακείων – Category Management, ΡΑΦΙ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ (με εξαιρετικά χαμηλές τιμές) που φέρνει στο φαρμακείο ύλη από αλλά κανάλια (S/M),

• Ειδική σήμανση σε συνεταιρισμένα φαρμακεία,

• Άρτια εκπαιδευμένο και οργανωμένο Τμήμα Πωλήσεων που δρα συμβουλευτικά και ενημερωτικά στα φαρμακεία, (το μεγαλύτερο αναλογικά στην Ελλάδα),

• Πλήρως οργανωμένο Τμήμα Μηχανογράφησης το οποίο συντηρεί τα διάφορα προγράμματα φαρμακείου που παρέχουμε δωρεάν στα μέλη μας αλλά και φροντίζει για την εξέλιξη των προγραμμάτων του Συνεταιρισμού και την online παραγγελία και επικοινωνία με όλα τα φαρμακεία μας.

Παράλληλα παρέχει πρωτοποριακή υπηρεσία προτείνοντας στο φαρμακείο εβδομαδιαία ή 15μερη παραγγελία για καλύτερη οργάνωση του φαρμακείου του και εξοικονόμηση χρόνου ώστε να ασχοληθεί περισσότερο με τον ουσιαστικό ρόλο του που είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη – ασθενή.

Ορισμένες μόνο από τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Συνεταιρισμός είναι οι εξής:

• Βοηθούς φαρμακοποιών,

• Νοσηλευτές,

• Αισθητικούς,

• Λογιστές,

• Οργάνωση ενημερωτικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων για τους φαρμακοποιούς σε συνεργασία με τις εταιρείες τόσο στο συνεδριακό χώρο του Συνεταιρισμού μας, μια με δυο φορές το μήνα, όσο και στα πλαίσια της ετήσιας Διημερίδα μας που διοργανώνεται κάθε Σεπτέμβριο με τεράστια επιτυχία.

Ο ΣΥ.ΦΑ.Κ εκτός από τα μέλη του εξυπηρετεί με συνέπεια και υπευθυνότητα πάρα πολλούς πελάτες – μη μέλη χωρίς να έχουν τα προνόμια των μελών.

Ο ΣΥΦΑΚ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ και ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου φαρμακείου.

9η Διημερίδα Συνέντευξη Αλιμπέρτης Δημήτρης Γενικός Διευθυντής ΣΥΦΑΚ 2