Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των

Αναζήτηση

Τιμητική διάκριση για τον ΣΥΦΑΚ από τα Healthcare Business Awards 2018

Τιμητική διάκριση για τον ΣΥΦΑΚ από τα Healthcare Business Awards 2018

Τιμητική διάκριση για τον ΣΥΦΑΚ!!! Στην Τελετή Απονομής των Healthcare Business Awards 2018 που φέτος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του Anais Club, στη Βαρυμπόμπη ο Συνεταιρισμός μας απέσπασε :
• Bronze βραβείο στην κατηγορία ‘’ Εθνική / Περιφερειακή Πρωτοβουλία για την Υγεία ‘’ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ‘’

• Bronze βραβείο στην κατηγορία ‘’ e- Health : ψηφιακές εφαρμογές για την ενημέρωση και ολοκληρωμένη φροντίδα ασθενών ‘’ SYFAK TV – SYFAK ADVICE ‘’

Τα βραβεία, που διοργανώνονται από τη Boussias Communications και το Health Daily, επιβράβευσαν και φέτος πρόσωπα, συλλογικότητες και επιχειρήσεις, που κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους απέδειξαν έμπρακτα την προσφορά τους στην υγεία, με αποδέκτες πρωτίστως τους ασθενείς, καθώς και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.
Σύλλογοι Ασθενών, ΜΚΟ, Πανεπιστήμια, Δημόσια Νοσοκομεία, Ιδιωτικές Κλινικές, φαρμακευτικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού βραβεύτηκαν για την πολύπλευρη συνεισφορά τους στον κλάδο της Υγείας. Δεν απουσίαζαν επίσης οι διακρίσεις καινοτόμων πρακτικών e-Health που στοχεύουν στην ολοκληρωμένη φροντίδα ασθενών, καθώς επίσης των σημαντικών εθνικών/περιφερειακών πρωτοβουλιών προαγωγής Υγείας και δράσεων από επιχειρήσεις εκτός του κλάδου με σημαντικό αντίκτυπο στο χώρο της Υγείας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Healthcare Business Awards 2018

Βραβεύτηκαν οι βέλτιστες πρακτικές και οι καινοτόμες δράσεις που ξεχώρισαν για την προσφορά τους στην Υγεία

 

Παρουσία διακεκριμένων εκπροσώπων των φετινών «άριστων» του χώρου της Υγείας, πραγματοποιήθηκε εχθές, 11 Σεπτεμβρίου, η τελετή απονομής των Healthcare Business Awards 2018. Η εκδήλωση,  η οποία διοργανώθηκε για 3η συνεχή χρόνια από την Boussias Communications και το Health Daily. επιβράβευσε την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις πρακτικές που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενο έτους σε όλο το φάσμα της Υγείας.

 

Σε εορταστική ατμόσφαιρα βραβεύθηκαν, οι πιο αξιόλογες πρωτοβουλίες κοινωνικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας που αντικατοπτρίζουν την εξωστρέφεια, την ανάπτυξη και το ελπιδοφόρο μέλλον της Υγείας στην Ελλάδα.

 

Σύλλογοι Ασθενών, ΜΚΟ, Πανεπιστήμια, Δημόσια Νοσοκομεία, Ιδιωτικές Κλινικές, φαρμακευτικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού βραβεύτηκαν για την πολύπλευρη συνεισφορά τους στον κλάδο της Υγείας.  Δεν απουσίαζαν επίσης οι διακρίσεις καινοτόμων πρακτικών e-Health που στοχεύουν στην ολοκληρωμένη φροντίδα ασθενών, καθώς επίσης των σημαντικών εθνικών/περιφερειακών πρωτοβουλιών προαγωγής Υγείας και δράσεων από επιχειρήσεις εκτός του κλάδου με σημαντικό αντίκτυπο στο χώρο της Υγείας.

 

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Νίκος Βέττας, Καθηγητής Οικονομικών ΟΠΑ, Γενικός Διευθυντής ΙΟΒΕ, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Παρόλο που η χώρα έχει ξεκινήσει να αναπτύσσεται ύστερα από 10ετή ύφεση, χρειάζεται να γίνει  πολλή δουλειά ακόμη. Ο κλάδος της Υγείας ήταν απ’ αυτούς που υπέφερε τις δεκαετίες που οδήγησαν στην κρίση. Και είναι απ’ αυτούς που αν δεν βελτιωθούν συστηματικά όσον αφορά στα δομικά χαρακτηριστικά τους, θα είναι δύσκολο για την ελληνική οικονομία να ορθοποδήσει την επόμενη δεκαετία. Για αυτό, χρειάζεται έργο από την Πολιτεία και από όλους τους εμπλεκόμενους. Η σημερινή εκδήλωση είναι πολύ σημαντική, καθώς βραβεύονται σημαντικές μονάδες, οργανισμοί και άτομα για την προσφορά τους στην Υγεία. Οι βραβεύσεις αυτές έχουν πολλή μεγάλη σημασία και δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά, εάν ο καθένας δεν κάνει το καλύτερο που μπορεί.»

 

Λαμβάνοντας στη συνέχεια το λόγο ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, Γεώργιος Γιαννόπουλος, δήλωσε: «Τόσο εγώ προσωπικά, αλλά και στελέχη του Υπουργείου, είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε σήμερα ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν, είτε είναι η παροχή υπηρεσιών υγείας στους συνανθρώπους μας, είτε είναι η έρευνα, είτε είναι η υγιής επιχειρηματικότητα, είτε είναι η συνολική δράση για τα δικαιώματα των ασθενών».

 

Βραβεία και Τιμητικές Διακρίσεις

 

Συνολικά απονεμήθηκαν 88 βραβεία στις κατηγορίες: Σύλλογοι Ασθενών, Προσφορά στην Υγεία από ΜΚΟ, Εθνική / Περιφερειακή Πρωτοβουλία για την Υγεία, Ερευνητικό Έργο σε Πανεπιστήμια / Εκπαιδευτικά ιδρύματα / Ερευνητικά κέντρα, Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες, Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις, Νοσοκομεία /Ιδιωτικές Κλινικές / Διαγνωστικά Κέντρα, Επιχειρήσεις Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού, Προφορά στην Υγεία από Επιχειρήσεις / Οργανισμούς εκτός κλάδου και Πρακτικές e-Health.

 

Συγκινητική ήταν επίσης η απονομή των ειδικών Τιμητικών Βραβείων σε προσωπικότητες  που με το έργο τους, συνέβαλαν στη βελτίωση του κλάδου της Υγείας, θέτοντας στο επίκεντρο τον ασθενή και το κοινωνικό σύνολο. Ειδικότερα απονεμήθηκαν: Τιμητικό Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς στην ενδυνάμωση και την ευαισθητοποίηση στον Δημήτρη Κοντοπίδη, Επίτιμο Πρόεδρο Πανελληνίου Συλλόγου για την Κυστική Ίνωση »Hellenic Cystic Fibrosis Association», Τιμητικό Βραβείο για το σύνολο της προσφοράς του στην  Ιατρική Επιστήμη στον Γεώργιο Χρούσο,  Καθηγητή–Διευθυντή Α΄ Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής, Επικεφαλής, Έδρα UNESCO Εφηβικής Υγείας και Ιατρικής, Ιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ, Νοσοκομείο Παίδων «η Αγία Σοφία», Τιμητικό Βραβείο «Επιχειρηματικότητας και προσφοράς στην Υγεία 2018» στον Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλο, Διευθύνων Σύμβουλο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και Τιμητικό βραβείο, για τη συμβολή του στο Εθνικό Σύστημα Υγείας απονεμήθηκε στον  Παρασκευά Αυγερινό, Ιατρό – Πολιτικό, Ιδρυτικό Μέλος του ΠΑΣΟΚ, τ. Υπουργός Υγείας.

Κατά την παραλαβή του βραβείου, ο κ. Αυγερινός, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Παρακολουθώ τις προσπάθειες και τις διευκρινίσεις του Υπουργείου. Δεν μπορώ να πω ότι συμμερίζομαι την αισιοδοξία τους. Σήμερα η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας έχει πλέον καταληφθεί εντελώς από τον ιδιωτικό τομέα. Θεωρώ πως το ΕΣΥ «ακρωτηριάστηκε» στη Βουλή· όταν η Βουλή δεν ψήφισε ουσιαστικούς θεσμούς και μαζί με’ αυτούς και τη φιλοσοφία του ΕΣΥ».

 

Τα βραβεία απένειμαν στους νικητές οι: Νίκος Βέττας, Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής, Καθηγητής Οικονομικών, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), Γεώργιος Γιαννόπουλος, Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Υγείας, Μαρία Γαζούλη Βιολόγος, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μοριακής Βιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιάσων Φωτήλας, Βουλευτής Αχαΐας, Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας Νέας Δημοκρατίας, Εμμανουήλ  Παπασάββας, Κοινός Διοικητής Παιδιατρικών Νοσοκομείων

 

«Η Αγία Σοφία», «Π&Α Κυριακού», Νίκος Φαλδαμής, Πρόεδρος Hellenic Professional Informatics Societies (HePIS) member of CEPIS, τ. Πρόεδρος & Διοικητής Ογκολογικού Νοσοκομείου “Άγιος Σάββας”, Βασίλης Γρηγορίου, Διευθυντής & Πρόεδρος ΔΣ, Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, Ολύμπιος Παπαδημητρίου, Πρόεδρος Συνδέσμου Φαρμακευτικών Εταιρειών Ελλάδος (ΣΦΕΕ), Θεόδωρος Τρύφων, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), Νίκος Μανιός, Βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ & Πρόεδρος Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, Αναστάσιος Φιλαλήθης Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνικής Ιατρικής & Προγραμματισμού Υγείας, Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Γεράσιμος Λειβαδάς, Πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ), Θεόδωρος Καρούτζος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, Γιώργος Βουγιούκας, Πρόεδρος Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων (ΠΑΣΙΔΙΚ), Αντώνης Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος, ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε, Βασίλης Μπαρδής, Πρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικών Κλινικών (ΣΕΚ), Δημήτρης  Κατεχάκης, Επικεφαλής Κέντρου Εφαρμογών & Υπηρεσιών Ηλ. Υγείας, Ινστιτούτο Πληροφορικής, Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας, Αθανασία Παππά, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.)

 

Χορηγοί των Healthcare Business Awards 2018 είναι οι εταιρείες Affidea και Ευρωκλινική Αθηνών.

ΣΥ.ΦΑ.Κ. ΣΥΝ.Π.Ε.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ ΣΥ.Φ.Α.Κ.

ΜΑΥΣΩΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΛΗ ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΚ 716 01

  • Emails :

Τμήμα πωλήσεων : sales@syfak.gr
Τμήμα Γραμματειακής Υποστήριξης : supporthl@syfak.gr
Τμήμα Λογιστηρίου : account@syfak.gr
Τμήμα Ποιότητας : pharmacist@syfak.gr
Τμήμα Μηχανογράφησης : it@syfak.gr
Τμήμα Προμηθειών Φαρμάκου : supplies@syfak.gr

Τμήμα Προμηθειών Παραφαρμάκου : vpazaridou@syfak.gr
Τμήμα Αποθήκης – Παραλαβής : storage@syfak.gr

  • Τηλεφωνικό Κέντρο : 2810302000

Γραμματεία: 2810302100

Τμήμα Τιμολόγησης (εσωτ. 1 )

Τμήμα Λογιστηρίου (εσωτ. 2 )

Τμήμα Προμηθειών Φαρμάκου (εσωτ. 3 )

Τμήμα Προμηθειών Παραφαρμάκου (εσωτ. 4 )

Τμήμα Αποθήκης – παραλαβής (εσωτ. 5 )

Τμήμα Διεύθυνσης Πωλήσεων  (εσωτ. 6 )

Τμήμα Μηχανογράφησης (εσωτ. 7 )

Τμήμα Γραμματειακής Υποστήριξης (εσωτ. 8 )

Τμήμα Ποιότητας : 2810302015

  • Fax :

Γραμματεία : 2810302119

Τμήμα Τιμολόγησης : 2810302019

Τμήμα Λογιστηρίου : 2810302101

Τμήμα Αποθήκης – παραλαβής : 2810302136

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε. ΣΥ.ΦΑ.Ρ.

ΣΑΟΥΝΑΤΣΟΥ 6 ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΚ 741 00

  • Emails :

Τμήμα Προμηθειών Φαρμάκου : syfar@syfak.gr

Τμήμα Ποιότητας : dpapageorgiou@syfak.gr

Υπ. αποθήκης : syfarethymnou@gmail.com

  • Τηλέφωνο : 28310 26104
  • Fax : 28310 54940

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Α.Ε. ΣΥ.ΦΑ.Λ.

ΝΕΙΛΟΥ ΔΑΜΗΛΑ 4 ΚΑΙ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΚ 722 00

Emails

Τμήμα Προμηθειών Φαρμάκου : syfal@syfak.gr

Υπ. Αποθήκης : syfalasithiou@gmail.com

Τηλέφωνο : 28420 25588

Fax : 28420 25588

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ ΡΟΔΟΥ Α.Ε. ΣΥ.ΦΑ.ΡΟ.

ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ 41

ΡΟΔΟΣ

Emails

Υπ. Αποθήκης : syfaro-syfakal@syfak.gr

Τηλέφωνο : 22410 31918

Fax : 22410 34192

ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΥΦΑΚ Α.Ε.

ΠΑΥΛΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ 42

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΘΗΝΑ

Emails

Υπ. Αποθήκης : farm.aigaiou@syfak.gr

 

Τηλεφωνικό Κέντρο : 214 4160100

Τμήμα Τιμολόγησης : (εσωτ. 1 )

Τμήμα Αποθήκης – παραλαβής (εσωτ. 2 )

Τμήμα Γραμματειακής Υποστήριξης (εσωτ. 3 )

Fax

214 4160130

ΓΑΛΗΝΟΣ ΣΥΦΑΚ Α.Ε.

ΜΑΥΣΩΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΛΗ ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΚ 716 01

 

Emails :

Γεν. Διευθυντής : info@syfak.gr

Τηλέφωνο : 2810 302100

Fax : 2810 302119